Wij produceren alles wat u in uw bakkerij of banketbakkerij nodig hebt.

MONDIAL INOX is een fabrikant met meer dan twintig jaar ervaring in het produceren van producten van aluminium, AluSteel (staal met een aluminium laag op beide zijden), roestvrij staal en koolstofstaal. 

Voor bakkerijen en banketbakkerijen

Wij zijn gespecialiseerd in de fabricage van apparatuur voor bakkerijen en banketbakkerijen. Wij produceren meer dan tweeduizend standaardproducten waaronder bakblikken en -vormen, bak- en transporttrolleys, roestvrijstalen meubilair en tafels, doughnut-vulmachines en doughnutbakpannen, presentatiebladen en transportbladen en verschillende accessoires. 

Ondersteunen oplossingen

Wij vervullen individuele orders en ondersteunen oplossingen die door onze klanten zijn ontworpen. Voor elk product dat op verzoek wordt geproduceerd vervaardigen wij de procesdocumentatie, waardoor de order ook na meerdere jaren eenvoudig herhaald kan worden.

Technologische afdeling

Dankzij onze technologisch geavanceerde machines kunnen wij bestellingen snel en effi ciënt leveren. We gebruiken moderne technieken voor de productie (alfanumerieke machines, laser, numeriek bestuurde apparatuur). Onze technologische afdeling en productieprocessen zijn gebaseerd op digitale geometrische modellering met gebruik van software en systemen die werken met CAD, MCAD en 3D CAD SolidWorks-systemen.

Vanwege onze eigen geavanceerde productie-infrastructuur, bieden wij state-of-theart coatings voor bakblikken en -vormen, waardoor bakkerijen en banketbakkerijen ruim kunnen sparen. Wij produceren zeer duurzame producten van AluSteel. We kunnen ook niet-klevende coatings (op basis van siliconen en polymeren) aanbrengen op op maat gemaakte bakblikken en -vormen

MONDIAL INOX heeft hoog gekwalifi ceerde en ervaren specialisten in dienst die de specifi eke eisen van de (banket-)bakkerijsector begrijpen. MONDIAL INOX maakt niet alleen alles wat u nodig hebt voor uw (banket-)bakkerij, maar kan tevens gespecialiseerde adviezen geven over oplossingen die voor uw bedrijf het beste zijn. Neem voor meer informatie contact op met één van onze vertegenwoordigers.